Arkisto

Design Forum Finlandin jakaman Kaj Franck -muotoilupalkinnon saajaksi vuonna 2018 on valittu sisustusarkkitehti, muotoilija Tapio Anttila. Kaj Franck -palkinto on yksi Suomen merkittävimpiä muotoilupalkintoja ja se jaetaan nyt 27. kerran. Palkinnonsaajan näyttely on esillä Designmuseossa 9.11.2018-13.1.2019.

 
Lisää aiheesta Design Forum Finland -sivustolla

 

Tapio Anttila Collectionin uutuustuotteet LIMI-tuoli ja KOSMOS-valaisin palkittiin kansainvälisellä GOOD DESIGN® Award 2017 -palkinnolla. Tuotteet saivat huomionosoitukset maailman huippubrändien rinnalla. Tapio Anttila Collection tuotteille palkinto on seitsemäs ja suunnittelijalle jo kolmastoista.

 
Palkinto-tiedote

 

Linkki hyllystösarjasta voit rakentaa mieleisesi kokonaisuuden – uutuutena nyt rajoitettuna eränä tullut Linkki Mini -hylly. Rajoitettua erää on saatavana Vepsäläisen myymälöistä ja verkkokaupasta kokonaan tammisena tai tammisena valkoisilla tai mustilla kannakkeilla.

 Linkki Mini Vepsäläisen verkkokaupassa

Uusi ON Fabric vuodesohva on nyt tilattavissa jälleenmyyjiltämme. Sohvasta saa muodostettua yhden parivuoteen tai kaksi erillistä vuodetta. Käsinojatyynyjen täytteenä on kevyet sijauspatjat yövieraita varten. Vuodesohvassa irtoverhoilu, joten huolto on helppoa.

Jälleenmyyjinä Vepsäläinen sekä hyvin varustellut sisustusliikkeet kautta maan – voit tiedustella lähintä myymälää arja(a)tapioanttila.com.

Vepsäläisen myymälöissä vietetään sisustusiltoja läpi marraskuun - tarkista lähin sisustusilta ja ilmoittaudu mukaan Vepsäläisen nettisivuilla. Tervetuloa tutustumaan mallistomme tuotteisiin.

Vepsäläisen sisustusillat

Muotoilija Tapio Anttilan ja arkkitehti Jani Lahden yhdessä suunnittelema innovatiivinen ja skandinaavisen tyylikäs #kimppakämppä palkittiin Habitaressa Paras messuosasto -palkinnolla. Palkinnon myöntää Sisustustoimittajat ry. Palkintoarvosteluissa esille nousi osaston rohkea valaistuksen toteutus: "...kotoisa tila on jätetty rohkeasti vaille messuhallin spottivaloja ja kimppakämppä on vähän hämärä – niin kuin koti on" Sisustustoimittajat ry. 
 
Sisustustoimittajat 

 

Muotoilija Tapio Anttilan ja arkkitehti Jani Lahden yhdessä suunnittelema innovatiivinen ja skandinaavisen tyylikäs #kimppakämppä on esillä Ahead! –alueella osasto 6 m 50. Talon arkkitehtuurista sekä rakentamisesta vastaa Plusliving ja ilmeestä sekä sisustuksesta Tapio Anttila Collection. Osastolla on nähtävillä monia Tapio Anttila Collection uutuuksia mm. modernia puudesignia edustava PUNNUS-valaisin ja palkittu LIMI-tuoli.
 
Lehdistö-tiedote

 

Tapio Anttila ja Limi-tuoli palkittiin kansainvälisellä Top Designer Award 2017 -palkinnolla. Palkinnon myöntää kiinalainen design-alan julkaisu Top Deco & Home Accents. Palkinto jaettiin heinäkuussa 2017 GuangZhou PaZhou Poly World Trade Expo:ssa Kiinassa.


 
Palkinto-tiedote

 

Suomen Kulttuurirahasto, Etelä-Savon rahasto on palkinnut Anttilan Rantasalmi-palkinnolla. Se myönnetään ansiokkaasta toiminnasta puuteollisuudessa sekä yleisestä alan edistämisestä. Anttila on ensimmäinen muotoilija, jolle palkinto myönnetään.Suomen Kulttuurirahasto / Rantasalmi-palkinto

 

 

Tapio Anttila Collection esillä Kiinassa, Shenzhen Creative Week 2017 -tapahtumassa. Olimme esillä Finnish Winter -näyttelyssä. 

Tapio Anttila Collectionin valaisintuotanto siirtyy helmikuussa Innoluxille.
Ensimmäiset valaisimet saapuvat kauppoihin kevään kuluessa – luvassa myös täysin uusia valaisinmalleja!


www.innolux.fi

 

 

Day&Night vuodesohva on palkittu kansainvälisellä GOOD DESIGN® Award 2016 -palkinnolla. Funktionaalinen vuodesohva sai huomionosoituksen maailman huippubrändien rinnalla. Tapio Anttila Collection -tuotekokoelman tuotteille palkinto on viides GOOD DESIGN® Award, ja suunnittelija Tapio Anttilalle jo yhdestoista.

Mixrack sarjan uudet tuotteet ovat esillä Tukholman huonekalumessuilla, Showroom Finlandin osastolla A11:13. Isku Interiorin osastolla A25:25 esillä Tapio Anttila Collectionin valaisimia. Stockholm Furniture & Light Fair 7. -11.2.2017.

Jat-ko pöytä palkittiiin Toimittajien tusina 2016 -palkinnolla.
Toimittajien tusina kerää 12 kiinnostavinta sisutustuote uutuutta vuodelta 2016.
Toimittajien tusinan myöntää Sisutustoimittajat ry. Voittajien näyttely Habitaren Lasigalleriassa, LG2.

Tervetuloa kyläilemään osastollemme 6 g 139 Habitaren ahead!-alueelle 7.-11.9.2016.
Esittelemme kokonaisen osastollisen uutuuksia - lähes kymmenen uutta designia!
Löydät meidät myös Toimittajien tusina -näyttelystä Lasigalleriasta LG2 ja EcoDesign -näyttelystä hallista 7.

Lisätietoa tapahtumasta habitare.messukeskushelsinki.fi.

Päivitämme sivujemme sisältöä kesän aikana - pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä!

Tapio Anttila Collection esiintyy Meet My Project -näyttelyssä Milanon Design Weekillä 12.-17.4.2016.

Tervetuloa!

Tapio Anttila Collection -sisustustuotekokoelma on kokonaisuudessaan nähtävissä Tukholman huonekalumessuilla 9.-13.2.2016.

Tervetuloa osastollemme C05:31!

LINK hyllysarja on palkittu kansainvälisellä GOOD DESIGN® Award 2015 -palkinnolla. Maailman vanhin ja erittäin arvostettu muotoilupalkinto jaettiin nyt 65. kerran. Suomalainen LINK hyllysarja sai tämän huomionosoituksen maailman huippubrändien rinnalla. Palkinto oli suunnittelija Tapio Anttilalle kymmenes.

Tapio Anttila Collection -sisutustuotekokoelman kansainvälinen lanseeraus tapahtuu IMM Cologne 2016 -messuilla. Osastolla esitellään laaja kattaus malliston tuotteita, jonka lisäksi osastolla lanseerataan markkinoille täysin uusia pientuotteita ja sohvapöytiä. Osastolla ovat myös esillä Interior Innovation Award 2015 -palkittu Day&Night vuodesohva sekä GOOD DESIGN® Award 2015 -palkittu LINK hyllysarja.

Tervetuloa osastollemme 11.1 E 41