Arkisto

Tapio Anttila Collection on ensikertaa laajasti esillä Lontoon 100% Design –tapahtumassa 18.-21.9. Näyttävä ja tunnelmallinen hirsirakenteinen messuosasto toteutetaan yhdessä Honkatalojen kanssa. Kurkista tästä sisään osastollemme.

 

Kaj Franck -muotoilupalkinnon juhlinta jatkuu syyskuussa Habitaressa. Esillä on tuoreimmat uutuudet Tapio Anttilan Collectionista sekä parhaat palat Tapion muotoilijanuran varrelta. Tapio Anttilan Kaj Franck –palkintonäyttely Helsingin messukeskuksessa, Habitaressa osastolla 6h50.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Tapio Anttila Collectionille Design from Finland -merkin. Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, jonka luomisessa muotoilu on ollut keskeisessä roolissa. Yhtenä kriteerinä merkkiä myönnettäessä on myös tuotteiden käyttäjälähtöisyys.

 

Lisää sinivalkoinen valinta -sivustolla

Fiksu sisustaminen on ajattelemista pitkällä tähtäimellä. Valintoja ei tehdä vain vuodeksi eteenpäin, vaan vuosikymmeniksi tai peräti vuosisadaksi – inspiroidu uusista Lookbook 2019 kuvista, jotka on kuvattu Sadan vuoden talossa Porissa.

 
Lookbook 2019

 

Tapio Anttila Collection mukana Nordic design apartment -näyttelyssä, jonka ovat koonneet Myriam Kuehne Rauner ja Jutta Ylä-Mononen.

 
Lisää aiheesta

 

PUNNUS valaisin on palkittu kansainvälisellä GOOD DESIGN® Award 2018 -palkinnolla. Tapio Anttila Collection sai palkinnon maailman huippubrändien rinnalla. Palkinnon myöntää The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design.

 
Lisää: GOOD DESIGN palkinnosta

 

Design Forum Finlandin jakaman Kaj Franck -muotoilupalkinnon saajaksi vuonna 2018 on valittu sisustusarkkitehti, muotoilija Tapio Anttila. Kaj Franck -palkinto on yksi Suomen merkittävimpiä muotoilupalkintoja ja se jaetaan nyt 27. kerran. Palkinnonsaajan näyttely on esillä Designmuseossa 9.11.2018-13.1.2019.

 
Lisää aiheesta Design Forum Finland -sivustolla

 

Presidentti Sauli Niinistö myönsi Tapio Anttilalle Suomen Leijonan ritarikunnan Pro Finlandia –mitalin. 

Lisää Pro Finlandia -mitalista

Habitare – tervetuloa #perintötekijät paviljonkiin!
Tapio Anttila Collectionin ja Honkatalojen paviljongin tiloihin muodostuu moderni tupa, joka henkii kotoisuutta.

#perintötekijät paviljonki Ahead!-alueella 6 h 50 –Tervetuloa!

Tapio Anttila Collection esillä Kiinassa, Shenzhen Creative Week 2018 -tapahtumassa.

Tapio Anttila Collectionin uutuustuotteet LIMI-tuoli ja KOSMOS-valaisin palkittiin kansainvälisellä GOOD DESIGN® Award 2017 -palkinnolla. Tuotteet saivat huomionosoitukset maailman huippubrändien rinnalla. Tapio Anttila Collection tuotteille palkinto on seitsemäs ja suunnittelijalle jo kolmastoista.

 
Palkinto-tiedote

 

Linkki hyllystösarjasta voit rakentaa mieleisesi kokonaisuuden – uutuutena nyt rajoitettuna eränä tullut Linkki Mini -hylly. Rajoitettua erää on saatavana Vepsäläisen myymälöistä ja verkkokaupasta kokonaan tammisena tai tammisena valkoisilla tai mustilla kannakkeilla.

 Linkki Mini Vepsäläisen verkkokaupassa

Uusi ON Fabric vuodesohva on nyt tilattavissa jälleenmyyjiltämme. Sohvasta saa muodostettua yhden parivuoteen tai kaksi erillistä vuodetta. Käsinojatyynyjen täytteenä on kevyet sijauspatjat yövieraita varten. Vuodesohvassa irtoverhoilu, joten huolto on helppoa.

Jälleenmyyjinä Vepsäläinen sekä hyvin varustellut sisustusliikkeet kautta maan – voit tiedustella lähintä myymälää arja(a)tapioanttila.com.

Vepsäläisen myymälöissä vietetään sisustusiltoja läpi marraskuun - tarkista lähin sisustusilta ja ilmoittaudu mukaan Vepsäläisen nettisivuilla. Tervetuloa tutustumaan mallistomme tuotteisiin.

Vepsäläisen sisustusillat

Muotoilija Tapio Anttilan ja arkkitehti Jani Lahden yhdessä suunnittelema innovatiivinen ja skandinaavisen tyylikäs #kimppakämppä palkittiin Habitaressa Paras messuosasto -palkinnolla. Palkinnon myöntää Sisustustoimittajat ry. Palkintoarvosteluissa esille nousi osaston rohkea valaistuksen toteutus: "...kotoisa tila on jätetty rohkeasti vaille messuhallin spottivaloja ja kimppakämppä on vähän hämärä – niin kuin koti on" Sisustustoimittajat ry. 
 
Sisustustoimittajat 

 

Muotoilija Tapio Anttilan ja arkkitehti Jani Lahden yhdessä suunnittelema innovatiivinen ja skandinaavisen tyylikäs #kimppakämppä on esillä Ahead! –alueella osasto 6 m 50. Talon arkkitehtuurista sekä rakentamisesta vastaa Plusliving ja ilmeestä sekä sisustuksesta Tapio Anttila Collection. Osastolla on nähtävillä monia Tapio Anttila Collection uutuuksia mm. modernia puudesignia edustava PUNNUS-valaisin ja palkittu LIMI-tuoli.
 
Lehdistö-tiedote

 

Tapio Anttila ja Limi-tuoli palkittiin kansainvälisellä Top Designer Award 2017 -palkinnolla. Palkinnon myöntää kiinalainen design-alan julkaisu Top Deco & Home Accents. Palkinto jaettiin heinäkuussa 2017 GuangZhou PaZhou Poly World Trade Expo:ssa Kiinassa.


 
Palkinto-tiedote

 

Suomen Kulttuurirahasto, Etelä-Savon rahasto on palkinnut Anttilan Rantasalmi-palkinnolla. Se myönnetään ansiokkaasta toiminnasta puuteollisuudessa sekä yleisestä alan edistämisestä. Anttila on ensimmäinen muotoilija, jolle palkinto myönnetään.Suomen Kulttuurirahasto / Rantasalmi-palkinto

 

 

Tapio Anttila Collection esillä Kiinassa, Shenzhen Creative Week 2017 -tapahtumassa. Olimme esillä Finnish Winter -näyttelyssä. 

Tapio Anttila Collectionin valaisintuotanto siirtyy helmikuussa Innoluxille.
Ensimmäiset valaisimet saapuvat kauppoihin kevään kuluessa – luvassa myös täysin uusia valaisinmalleja!


www.innolux.fi